Over ons

 

Sven Heeren heeft zich gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht en is lid van de specialisatievereniging Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Sacha Namjesky heeft zich gespecialiseerd in het huurrecht en is lid van de Vereniging van HuurrechtAdvocaten (VHA). Vanzelfsprekend behoren het algemeen verbintenissenrecht, het procesrecht en beslag- en executierecht eveneens tot hun competenties. Zij kunnen beiden bogen op een degelijke opleiding en vele jaren ervaring, op zowel het juridisch vlak als daarbuiten.

 

Namjesky & Heeren Advocaten legt zich toe op juridische dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen, inclusief non-profitorganisaties en aan particulieren. Daarbij streven zij naar toegankelijke juridische dienstverlening, gekoppeld aan klanttevredenheid. Hun werkwijze kenmerkt zich door een gedegen aanpak en een persoonlijke benadering.

 

Bij Namjesky & Heeren Advocaten bent u dus altijd verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening en wordt gestreefd naar een oplossing waarmee uw belang het beste is gediend.

 

Namjesky & Heeren Advocaten

Vanaf 1 januari 2017 zetten wij onze wederzijdse praktijken, gesplitst van elkaar voort

Voor Namjesky
klik hier

Voor Heeren
klik hier